ASTPAST : Vereniging uit Welle

Een nieuwe vereniging werd in 2012 boven de doopvont gehouden en luistert naar, de alweer originele naam, ASTPAST. Vzw ASTPAST wil zich vooral toeleggen op originele, kleinere organisaties. En zoals de naam voorspelt organiseren zij enkel dingen als het goed uitkomt. En als het jullie past, zijn jullie van harte welkom.

Ze maken gebruik van een privé terrein ( Vooruitgangstraat 32b, Baantje ) van één der bestuurders om op een gezellige, leuke, toffe locatie in een intieme sfeer al hun kleinschalige activiteiten te laten doorgaan. Ook neemt Astpast vzw deel aan organisaties van andere Wellese verenigingen of van het gemeentebestuur.

Een podium, geluid- en lichtinstallatie, tapwagen, tent, tafels en stoelen zijn aanwezig.

Geďnteresseerde artiesten voor een vrij podium, try-out, repetitie, kunnen zich aanbieden via www.vrijpodium.be. Want ook dat is een initiatief van vzw astpast. Zij willen namelijk lokale artiesten de kans geven om hun kunstvorm te delen met “het grote publiek”. Het doel van deze website is om een lijst aan te leggen van artiesten, in alle vormen van kunstbeoefening, zoals schilderen, tekenen, beeldhouwen, fotografie, film, interactieve media, literatuur, poëzie, theater, muziek, zang, dans, …. En als het past zal de vereniging instaan voor een professionele omkadering met de nodige aandacht in de media en voldoende publiciteit. En als het jouw past, kom je maar eens langs en zal je vaststellen: Denderleeuw’s got talent. Chris, Ann, Hilde, Maggy, Gunther, Luc, Guy, Erik en sympathisanten